LumeaLive.com » Meteo » Prognoza meteo 13 – 18 septembrie

Prognoza meteo 13 – 18 septembrie

13Vremea în țară

Miercuri
Vremea va deveni în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în nord, nord-est și zona montanã, dar numai izolat vor fi ploi slabe, trecãtoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar local și temporar și în rest, în cursul zilei. În zonele joase de relief, vor fi condiții de ceațã. Temperaturile maxime vor avea valori de la 18…20 de grade în nord și în centru, pânã la 30…31 de grade în sud-est, iar cele minime se vor încadra între 6 și 16 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre 3 grade, dar și mai ridicate pe litoral, spre 19 grade.
Joi
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul, mai mult senin ziua, va avea unele înnorãri noaptea în nord-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte și izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 30 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade, mai scãzute în depresiuni spre 4…5 grade.
Vineri
Vremea va fi în continuare frumoasã, dar va deveni cãlduroasã în sudul și sud-estul țãrii. Cerul va fi variabil în nord și la munte și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Dealurile de Vest și în Maramureș și 34 de grade în sud-est, iar cele minime între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 20…21 de grade pe litoral.
Sâmbătă
Vremea se va menține frumoasã, dar va fi cãlduroasã în mare parte din țarã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 grade în depresiuni și 22 de grade în Dealurile de Vest.
Duminică
Vremea va fi cãlduroasã în majoritatea zonelor, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 27 și 34 de grade. În vestul și în nordul țãrii, începând din orele dupã-amiezii, vor fi înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice; izolat cantitãțile de apã pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri locale, în special în vestul țãrii și la munte. Temperaturile minime, în scãdere accentuatã în regiunile vestice, vor fi cuprinse în general între 10 și 20 de grade.
Luni
Vremea se va rãcori în vestul, nord-vestul și nordul țãrii, unde temperaturile se vor apropia de cele normale ale perioadei, iar în rest va fi încã o vreme cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate și pe arii restrânse, cu precãdere la munte, averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20…21 grade în Dealurile de Vest și 33 de grade în Bãrãgan, iar cele minime se vor situa între 6 și 17 grade, mai ridicate pe litoral.
 

Vremea în Capitală

Miercuri
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat în cursul zilei și slab noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 12…14 grade.
Joi
Vremea va fi în continuare frumoasã. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 12…14 grade.
Vineri
Vremea va fi în continuare frumoasã, dar va deveni cãlduroasã. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.
Sâmbătă
Vremea va fi frumoasã în continuare, dar cãlduroasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.
Duminică
Vremea va fi în continuare mult mai caldã decât în mod obișnuit pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.
Luni
Vremea se va menține cãlduroasã, cu o maximã a temperaturii aerului de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 16…17 grade.

sursa:n24plus.ro

 
 
 
   

«

»