LumeaLive.com » Mondenitati » Loredana Groza, apariție spectaculoasă pe scena Sălii Palatului. 14 look-uri inedite și cizme Saint Laurent cu 6.000 de cristale

Loredana Groza, apariție spectaculoasă pe scena Sălii Palatului. 14 look-uri inedite și cizme Saint Laurent cu 6.000 de cristale

Într-o scenografie spectaculoasă, cu ecrane uriașe transformate în aripi de îngeri, Loredana a spus o nouă poveste impresionantă în acest weekend în cele două spectacole ADOR, sold out la Sala Palatului.

Una dintre creații purtate de Loredana în timpul spectacolului este a lui Zuhair Murad, designerul care apare cel mai des pe covorul roșu la Oscar și Grammy și unul dintre preferații Loredanei, la Vocea României sezonul acesta.
Super diva României s-a depășit pe sine și de această dată, ducând show-ul la un nou nivel: o poveste muzicală întinsă pe 30 de ani, coregrafii spectaculoase (pe scenă și în aer, cu acrobați), costume uimitoare dar și invitați care au surprins audiență prin reinterpretările unora dintre hiturile Loredanei.

Anunțat că un concert manifest, Loredana a spus prin ADOR o poveste despre bucuria vieții, despre recunoștință față de cei care te însoțesc în experiențe (cu un omagiu special adus compozitorului Adrian Enescu), despre familie, iubire și despre curajul de a te arată așa cum ești.

Alaturi de trupa să Aguridă, au însoțit-o în acest maraton muzical de peste 3 ore invitații speciali – Smiley, Pavel Bartoș, Tudor Chirilă, Guess Who, Doru Stănculescu, Kryptonite Sparks, Andrei Dinescu (și spectaculosul sau instrument, Theremin), Nadeem Khan – voce sitar și tablă, dar și muzicianul Istvan Sky recunoscut în întreagă lume pentru interpretările emoționante ale muzicii spirituale indiene.

Două show-uri de câte 3 ore, un super spectacol în care au fost reamintite peste 30 dintre hiturile Loredanei, o călătorie prin ritmurile anilor 80, 90, 2000, cu versiuni noi ale hiturilor de pe primul sau album, ”Bună seară, iubite”, dar și un cântec în prima audiție, ”Îngeri”, care va fi lansat în 2018 (muzică Loredana, versuri Andrei Ciopec și Loredana).

Loredana Groza, așa cum nu a mai fost văzută

Loredana a purtat 14 look uri care au urmărit povestea spectacolului, combinând elemente futuriste cu accente din anii 80 și 90, cu elemente din folclor și piese de origine Indiana. În ținutele artistei din cadrul concertului au fost incluse piese vestimentare Zuhair Murad, Saint Laurent, Dolce Gabbana, Alexander Wang, Bordello, Givenchy, Giuseppe Zanotti.

Pentru momentul în care pe scenă s-au auzit ritmurile piesei ”Față cu șosete de diamant”, Loredana a purtat o pereche de cizme Saint Laurent cu 6000 de cristale, dar și cercei cu diamante de 14. 69 karate.

Pe parcusul show-ului Loredana a mai purtat piese special create pentru acest show realizate de artiștii Lory SUN ( designer de avangardă de origine română, stabilit în Statele Unite) și Fleet Ilya, un vizionar brand londonez.

Un moment în memoriam Marina Scupra. Loredana le-a reamintit spectatorilor unul dintre cântecele Marinei Scupra, ”Drumul meu”, povestind prima întâlnire cu artista care a plecat la ceruri în acest an (era vorba despre Festivalul de la Mamaia 1986 când Loredana a devenit cea mai tânăra câștigătoare din istoria competiției).

Consecventă cu opiniile ei conform cărora pentru un artist experiență și drumul pe care-l parcurge până la succes sunt elementele care-l vor defini, Loredana și-a arătat sprijinul și în acest show față de tinerii care se află la început de drum.

Magnetic #TeamLori de la Vocea României și-a făcut botezul de artist care cânta în față a mii de spectatori într-un moment în care concurenții au dialogat cu antrenoarea lor, iar copiii de la Atelierul de Voce și Muzică au fost alături de Loredana și Guess Who pentru piesă ”Locul potrivit”. De altfel, în echipa Loredanei de backing vocals se află alte 4 participante la Vocea României, iar artista și-a respectat promisiunea de a o invită să cânte împreună și pe Doina Spătaru (concurență în această ediție Vocea României, care a făcut parte pentru scurt timp din #teamlori în perioada de ”steals” a duelurilor).

În aceeași direcție, trupa Kryptonite Sparks, considerată nouă revelație în rock-ul românesc, a urcat pentru prima dată pe scenă Sălii Palatului și a cântat alături de Loredana, o versiune rock a celebrei piese ”Bună seară, iubite”.

8 dansatori și 2 acrobați aerieni au participat alături de Loredana la spectaculoase momente de dans. Din echipa de dansatori, condusă de unul dintre cei mai talentați coregrafi de peste Prut ( Lilian Cărăuș), a făcut parte și recentă câștigătoare a emisiunii ”Uite cine dansează”, Olesea Nespeac.

sursa:libertatea.ro

 
 
 
   

«

»