LumeaLive.com » Stiri din sport » Mulțescu își pune elevii în gardă înaintea duelului cu Steaua. Mesajul tehnicianului pentru “lei”

Mulțescu își pune elevii în gardă înaintea duelului cu Steaua. Mesajul tehnicianului pentru “lei”

multescu-gigi

Steaua are parte de un duel de foc în runda a 24-a. Elevii lui Reghe vor da piept cu Craiova, echipă rănită după eșecul cu FC Botoșani, scor 0-1.

Gigi Mulțescu a prefațat jocul cu vicecampioana României ca fiind unul extrem de greu. Tehnicianul e mulțumit și cu un egal cu trupa “roș-albastră”. Meciul va avea loc sâmbătă, la Severin, de la ora 20:00, și va fi transmis în direct de Look TV.

“Steaua are jucători valoroşi, fotbaliști care pot decide rezultatul. Chiar dacă nu au câştigat ultimele două meciuri, au avut situaţii în care puteau să o facă. Steaua e o echipă bună, cu multe alternative. N-au excelat unele piese în angrenaj, dar în orice moment poate să dezvolte un joc solid şi să decidă jocul. A revenit şi Tănase, sunt mulţi jucători care pot să intre în primul 11. La CFR, în prima repriză, a condus jocul. O fiară rănită e mult mai puternică. Trebuie să ne concentrăm la maximum, să plecăm de la ideea că e ultimul meci al carierei noastre de fotbalişti, aşa trebuie să fim de concentraţi. Decât înfrângerea, e bun şi egalul. Orice punct câştigat este foarte bun”, a transmis Mulţescu.

Sursa: Stiri sport | Look TV
 
 
 
   

«

»

loading...