LumeaLive.com » STIRILE ZILEI » Franța legalizează pedofilia: 13 ani ar putea deveni vârstă minimă pentru consimțământul sexual

Franța legalizează pedofilia: 13 ani ar putea deveni vârstă minimă pentru consimțământul sexual

EVZ.ro: Ministrul francez al Justiției a declarat luni că vârsta de 13 ani „ar putea fi stabilită” ca vârstă minimă pentru consimțământul sexual.

Un tribunal penal din departamentul francez Seine-et-Marne a achitat marțea trecută un bărbat acuzat că a violat o fetiță de 11 ani, apreciind că nu a existat „constrângere”. Decizia a stârnit un scandal uriaș în Franța.

Astfel, a fost relansată dezbaterea privind necesitatea de a stabili prin lege o vârstă a consimțământului la un act sexual. „Chestiunea vârstei sub care consimțământul minorului este prezumat a nu exista este crucial, căci în mod evident există situații extrem de șocante și inacceptabile”, a declarat ministrul Justiției, Nicole Belloubet, citată de Le Figaro.

„Treisprezece ani este o limită acceptabilă. Trebuia ca și judecătorul să aibă capacitatea de a judeca situațiile individuale, însă ar putea fi stabilită vârsta de 13 ani.”

Ceea ce înseamnă că la împlinirea vârstei de 13 ani fetele vor putea întreține relații sexuale, fără ca partenerul/partenera să poarte vreo responsabilitate.

Sursa: Evz.ro

Nota noastră: Încă o dată, Franța se dovedește o țară pionier în aberații. Prin urmare, o spun cu regret, francezii îți merită islamizare! Sunt prea multe lucruri care arată că națiunea franceză este o națiune parțial degenerată, în care toate anormalitățile devin acoperite de lege. Așa că au nevoie de musulmani ca să se trezească la realitate!!! Din păcate…

Sursa: Stiri | cunoastelumea.ro
 
 
 
   

«

»