LumeaLive.com » STIRILE ZILEI » Obiect zburător misterios, filmat de către un astronaut de pe Stația Spațială Internațională. Ce susțin cei de la NASA că a fost? VIDEO

Obiect zburător misterios, filmat de către un astronaut de pe Stația Spațială Internațională. Ce susțin cei de la NASA că a fost? VIDEO

Un astronaut aflat pe Stația Spațială Internațională a realizat o filmare în care apare un obiect enigmatic care se deplasează cu mare viteză. Acest obiect zburător, recent filmat, a generat deja o sumedenie de controverse. Obiectul a intrat cu repeziciune în atmosfera Pământului, urmând o traiectorie piezișă, și apoi a dispărut din fața obiectivului camerei video.

După publicarea filmării, reprezentanții NASA au susținut, atunci când li s-au cerut explicații, că misteriosul obiect zburător nu este decât un meteor. În schimb, unele dintre persoanele care au vizionat filmarea susțin că NASA ar încearca să ne ascundă (așa cum ar fi procedat și până acum, în repetate rânduri) existența unor ființe extratereștre, care ar ține Pământul sub observație, de mai multă vreme.

obiect misterios

?????????????????????????????????????????????

Filmul a fost realizat de către Paolo Nespoli, un astronaut italian, și include o scurtă secvență în care apare o sferă luminoasă ce se deplasează cu mare viteză. În opinia astronauților de pe Stația Spațială Internațională nu e vorba decât despre un deșeu spațial. Totuși, atât NASA, cât și adepții teoriei (de tip conspiraționist) conform căreia agenția spațială americană ar oculta adevărul despre extratereștri și OZN-uri au respins opinia pe care au emis-o membrii echipajului de pe stația spațială.

Obiect

OZN

Anterior, NASA a mai fost acuzată că tăinuiește față de publicul larg existența extratereștrilor, mai ales după ce nu mai puțin de șase obiecte zburătoare neidentificate au apărut pe o filmare în direct, iar apoi, la doar câteva secunde, respectiva filmare live a fost întreruptă și au fost introduse grabnic imaginile furnizate de către o altă cameră video, aflată în interiorul stației spatiale. Unii dintre privitori susțin, pe baza filmării, că misteriosul obiect zburător a fost prea lent pentru un meteor (corpuscule cerești numite, popular, „stele căzătoare”), că nici măcar cel mai lent meteor cu putință nu s-ar putea deplasa cu o viteză atât de mică. Mai mult, obiectul zburător observat a avut caracteristici mai neobișnuite, atipice pentru corpurile cosmice de mici dimensiuni care traversează în genere atmosfera planetei noastre.

Care să fie adevărul? Are cineva ceva de ascuns? Sau chiar a fost un simplu meteor?

Sursa: www.dailymail.co.uk

Autor: Tomi Tohaneanu

Sursa: Stiri | cunoastelumea.ro
 
 
 
   

«

»